23 noiembrie 2011

Paleta Corector 15 culori - 85 RON

Fetelor, intr-un final am revenit cu o postare. Stiu ca a durat foarte mult, dar din pacate si eu si Robert am avut niste probleme. Astazi voi face o scurta prezentare paletei cu 15 corectoare. Eu personal o folosesc de ceva timp si nu pot sa ma plang. Initial am crezut ca 15 nuante sunt prea multe si majoritatea le voi lasa intacte, dar nu a fost asa; am inceput sa le combin si asa am ajuns sa le folosesc pe toate.


 SCURTA DESCRIERE:

  Tip: Corector
  Folosinta: Ochi si fata
  Tipul fardului: Cremos
  Forma: Crema
  Ingrediente: Minerale
  Culori: Naturale
  Marime: 15.4 * 10.5 * 1.3cm  
  Culoarea carcasei: neagra
  Greutate neta: 136g  





 
   
                       DESCRIERE:

Aceasta paleta, dupa cum spune si numele, contine 15 nuante de corector. Aceste nuante pot fi folosite atat de make-up artisti, cat si de persoane ce nu sunt specialiste in acest domeniu.


 Fiecare "pastiluta" masoara 2,6cm, si nu este nevoie de o cantitate foarte mare de produs pentru o acoperire perfecta.

Ceea ce diferentiaza aceasta paleta de restul de pe piata (ca si la cea de 120 de culori si cea de 88 de culori metalice) este faptul ca nu are marca inscriptionata (Costal Scents, Fraulein38 sau Manly). Totusi in afara de acest mic detaliu paletele sunt identice dpdv calitativ si ca aspect.







  • Ingredients:
    Squalane, Beeswax, Jojoba Oil, Microcrystalline wax, Span-80, Talc, DC345, Isopropyl Palmitate, PMMA, Titanium (IV) Oxide, Silicone, 2-Propenyl Ethanoate.


Va asteptam cu pareri si comenzi! :*